FB-Pixel
Berobbant az android nélküli Huawei Mate 30
2019. 09. 24.

Németországban mutatták be a kínai cég legújabb készülékét. A kamera profi lett.

A márka Mate 30 és Mate 30 Pro nevekre keresztelt típusaiban a Kirin 990 dolgozik, nagyon erős processzorral és grafikai gyorsítással. Lekerekített kijelző, maximális vizuális élmény és igényesen kidolgozott hátlap jellemzi a készüléket, különösen a kamerák elhelyezését megfigyelve.

 


USA és Kína között gazdasági ellentét van, így az új Mate 30 és Mate 30 Pro mobilokon előre installálva nem lesznek elérhetők az olyan alap Google alkalmazások, mint a Gmail, a Google Térkép, a YouTube és a legfontosabb, az alkalmazások letöltésére szolgáló Play Áruház. Azonban bizakodásra adhat okot, hogy ha az Egyesült Államok visszavonja a szankciókat, akkor a Huawei szuper gyorsan ki tudja küldeni a frissítést OTA-n keresztül a telefonokra, ami tartalmazza a Google szolgáltatásait.

 

Mitől annyira menő a kamerája?

A mai modern csúcsmobilok esetében elengedhetetlen egy professzionális kamera. A hátoldalon egy kör közepén ül a tripla egység (plusz egy 3D mélységérzékelő), amelyet egy 40 megapixeles főkamera, egy ugyanilyen felbontású, extraszéles kamera és egy 8 megapixeles, telefotós lencse alkot. A kijelzőbe fentről belógó előlapi szenzorszigeten megtalálható kamerák gesztusokat is érzékelnek, és követni tudják az arcunkat. Ez támogatja a 3D arcleolvasós biztonsági kijelzőzár-feloldó rendszert, amivel az üzenetek megjelenítése is összeköthető, így az értesítések csak akkor olvashatók el, ha kizárólag minket lát a gép, nem mást.*

 

 

 

*forrás: index.hu...ha akarod
...ha akarod