FB-Pixel
Ezért kell neked is egy kerékpáros telefontartó
2020. 04. 23.

Mindenhová magunkkal visszük a mobilunkat. Ha dolgozunk, ha pihenünk, ha alszunk, ha sportolunk, szeretjük a közelünkben tudni mobilunkat.

A tavasz beköszöntével egyre többen sportolunk a szabadban. Szabadidőnkben szívesen pattanunk biciklire, és lehetőségeinkhez mérten egyedül, barátokkal vagy a családdal együtt tekerünk. Sokan a mindennapi autózást váltják fel kerékpárra, és akár így viszik a gyerekeket óvodába, iskolába, így mennek dolgozni vagy éppen a kisebb bevásárlásokat elintézni. Egészséges, környezetkímélő és jó hatással van hangulatunkra.

 

Miért célszerű beszerezned egy telefontartót a biciklidre?

Kerékpározás közben a telefonunk persze ott lapul a zsebünkben vagy a táskánkban. Ha hívást kell indítanunk, vagy fogadnunk, akkor két lehetőségünk van: megállunk és elintézzük, vagy elkezdünk közlekedés közben kotorászni. Az első lehetőséggel valószínűleg kevesen élnek, ezért jöhet a balesetveszélyes változat. 

 

Azonban ha szert teszel egy olyan telefontartóra, amit a kerékpárod kormányára tudsz erősíteni, akkor máris sokkal kényelmesebb lesz a mobilozás, akár menet közben is.

  • Csak egy oda pillantás, és látod, hogy ki hív, el tudod dönteni, hogy fontos-e, vagy ráér később beszélnetek
  • Ha mindenképpen szükséges, könnyedén tudsz hívást indítani
  • Ha kapsz egy üzenetet vagy egy értesítőt, hozzá sem kell érned a telefonhoz, el sem kell eresztened a kormányt, sokkal biztonságosabban tudsz közlekedni
  • Túrázásnál használhatod GPS-ként, hogy segítsen az eligazodásban
  • Népszerűek az olyan alkalmazások, amik a sport teljesítményed mérik. A mozgás közben is könnyedén nyomon tudod követni az eredményeket.

 

 

Ezek az eszközök a számos hasznos és felhasználóbarát funkció mellett biztonságosabbá teszik a közlekedést. Azt a néhány funkciót, amit tudsz a telefonodon tekerés közben használni, azt úgy tudod megtenni, hogy közben a kormányon maradnak a kezeid, tudod az utat figyelni, csak egy-egy pillanatra kell a készülékre pillantanod.

 

Közeleg a nyár, szerezz be egy kerékpáros telefontartót te is a szezonra



A kerékpár kormányára szerelhető telefontartók legtöbbje 360 fokban elfordítható, akadnak olyan kivitelek, melyek nem csak megtartják a telefont, de védelmet is biztosítanak a külső hatások ellen. A szilikon tok megvédi a készüléked az esőtől, portól minden egyéb szennyeződéstől. Mivel átlátszóak, ezért a felhasználói élményt nem csorbítják, cserébe valóban biztonságban tudhatod a mobilon.

 

A tartókra a telefon felhelyezése szinte minden termék esetében roppant egyszerű, egyetlen mozdulattal feltehetjük vagy levehetjük a mobiltelefonunkat.

 

Méretüket tekintve a legtöbbjük univerzális kivitelű, de vásárlás előtt mindenképp tájékozódj, hogy biztosan beleférjen a készüléked a tokba. Természetesen itt is sokféle megjelenésű és színű termék van a piacon éppen azért, hogy a praktikum mellett a design alapján is tudj döntést hozni a vásárlás során.





...ha akarod
...ha akarod