FB-Pixel
Karácsonyi meglepetés a Samsungtól
2019. 12. 05.

A kettéhajtható Samsung Galaxy Fold napokon belül elérhető lesz Magyarországon is.

Előregisztrációval lehet jelenleg az új készülékhez jutni, és az eddigi információk alapján december 15-étől vásárolható meg az üzletekben is. A készülék 2019 elején a barcelonai Mobile World Congressen mutatkozott be. Magyarországon három szolgáltató is felveszi a kínálatába ezt az igazán impozáns terméket, amelynek kártyafüggetlen ára közel 700 ezer forint lesz.

Egyelőre kevés információval rendelkeznek a szakértők is a telefonról, de minden bizonnyal hamarosan elárasztják a tesztek a különböző szakportálokat. Ami biztos: összecsukva a külső részén egy kisebb, de teljes értékű AMOLED panel látható 4,6 inchen (1680 x 720 pixel), belül pedig ott a flexibilis AMOLED megjelenítő, amely kihajtva 7,3 inches, 2152 x 1536 képpont megjelenítésére képes.

„A Galaxy Fold új kategóriát teremt és megváltoztatja az okostelefonokról kialakult képet. Nagy öröm számunkra, hogy végre Magyarországon is bemutathatjuk ezt a lenyűgöző technológiát a felhasználóknak” – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. alelnöke, a mobil üzletág vezetője.

 

 

 



...ha akarod
...ha akarod