FB-Pixel
Mi az a popsocket? Egy zseniális kiegészítő a telefonodhoz
2020. 05. 26.

Népszerű trend a fiatalok körében, hogy popsocketet tesznek a mobiljuk hátlapjára. Hasznos kiegészítő, újabb remekül használható eszköz.

A popsocket műanyagból készül, és három részből áll: egy kerek alaplap, ami a telefonhoz tapad, egy rugalmas törzs és egy dekorációval ellátott korong. Ennek a korongnak az arculata egyedi megjelenést biztosít minden popsocketnek.

 

Mire lehet használni a popsocketet?

A legalapvetőbb funkciója az, hogy popsocket használatával sokkal biztosabban tudod kezedben tartani a telefonod. Ezzel megóvod a mobiltelefon házát és legfőképp a kijelzőjét is a sérülésektől. Néhány jellemző élethelyzet, amire remekül használható a popsocket:

  • tömegben, zsúfolt helyen a kézben tartott mobiltelefon nagyon könnyen ki tud esni a kezedből, ezt előzheted meg

  • asztalra helyezve kényelmesebben lehet képeket, videókat vagy filmeket nézni

  • használhatod autóban is, funkcionálhat autós telefontartóként is egy popsocket

  • a fülhallgatód is rá tudod tekerni, ezzel elkerülöd a bosszantó összegubancolódást

  • stabil fogást biztosít szelfi készítése közben, sokkal kényelmesebb és biztonságosabb, így egy kézzel is egyszerűen tudunk képet készíteni

  • ha sokat játszol a telefonodon, imádni fogod a biztos tartás miatt

 

A popsocket zsenialitása az egyszerűsége

Nagyon könnyen használható és kezelhető eszköz. Minden mobiltelefonhoz felhasználható, megkönnyíti a nagyobb méretű, egy kézzel nehezen használható telefonok kezelését is. Egy popsocket megakadályozza, hogy könnyen kiessen a kezedből a telefonod, sokkal nagyobb biztonságban van így az okostelefonod.

Szerezz be te is egy popsocketet magadnak itt, válassz a sok-sok színnel és dekorációval designolt kiegészítő közül....ha akarod
...ha akarod