FB-Pixel
Milyen autós telefontartót vegyek?
2019. 08. 13.

A mindennapok során vezetés közben is használjuk a mobiltelefonunkat. Hogyan kell választani a termékek között?

A közlekedési szabályok betartása mellett – mely szerint nem tarthatjuk kezünkben a mobilt -, szükségünk van telefonhívások fogadására, indítására és egyéb hasznos alkalmazások mellett leggyakrabban a különböző útvonaltervező app-okra.

Amikor ezt a rendkívül hasznos alkalmazást használjuk, menet közben is látnunk kell a kijelzőt, hiszen az azon megjelenő információk segítenek nekünk a legoptimálisabb keretek között eljutni a célpontunkba. A gyártók széles termékpalettával állnak rendelkezésünkre, webáruházunkban ízlésednek megfelelően választhatod ki a megfelelő terméket:


Használattól függően vannak olyan termékek,

A mobiltelefon rögzítése szerint megkülönböztetünk mágneses tapadókorongos megoldást, „csiptethető” és „összenyomós” verziókat. Mindegyiknek megvannak az előnyei, a legtöbb univerzális kialakítású, tehát bármilyen készülékhez használható.


Hogyan működik a mágneses telefontartó?
 

A csomag tartalmaz egy öntapadós mágneslapot, melyet a telefon hátoldalára vagy a tokjára kell felragasztani. Ezáltal a telefonkészülék egyszerűen használható lesz a modern mágneses autós tartókkal. 

 

Ezért ajánljuk neked a mágneses autós telefontartókat:

  • egyetlen mozdulattal, gyorsan elhelyezhető a telefon
  • kényelmes használat
  • egy kézzel, könnyen, és biztonságosan le tudod venni a tartójáról a telefon
  • minden készülékhez használható, univerzális megoldás
  • kis helyen elfér a telefontartó
  • rendkívül esztétikus megjelenés


A választék nagyon sokrétű, különböző technikák, eltérő árak, színek és kialakítás. Mindenki a saját belátása szerint megtalálja webáruházunk kínálatában a megfelelő terméket. Ami azonban a legfontosabb: minden utazás alkalmával használjunk autós telefontartót, közlekedjünk biztonságosan!

 

Nézz szét a webshopban, válogass a további autós kiegészítők és hasznos eszközök között!

 

 

 



...ha akarod
...ha akarod