FB-Pixel
Újabb funkciókkal bővül a Google Térkép
2020. 06. 23.

Folyamatosan újítanak termékeiken, így a Google Maps is többet tud majd.

A Google megállás nélkül fejleszt, mindig dolgozik új funkciókon, amelyekkel szolgáltatásait tenné sikeresebbé, és a jelek szerint a Google Térképbe is érkezik hamarosan pár, eddig nem látott opció. Jane Wong nemrég jött rá, hogy milyen újdonságok futhatnak be legközelebb. Ezek a lehetőségek elég speciálisak, nem fogja tudni mindenki kihasználni az előnyeit. Az egyik ilyen az úgynevezett első mérföld funkció, amely azok számára lesz érdekes, akik tömegközlekedést használnak. Ez a funkció ugyanis abban segít, hogyan érdemes megtenni a napi ingázás első egy mérföldjét/kilométerét, mondjuk a buszig vagy vonatig. Ehhez a térkép ajánlhat autót, biciklit, motort vagy Ubert is például. 

 

Új funkciókat kap a Google Térkép

 

Az Uberrel kapcsolatban még több és részletesebb információt jeleníthet meg a Google Térkép, idővel pedig más platformok támogatása is megoldott lehet. Persze elsősorban amerikai szolgáltatókról van szó, mint például a San Franciscóban működő Bay Wheels biciklimegosztó, ezáltal létrejön a szolgáltatások egymáshoz kapcsolása is.

Megjelenésében is változik a Google Térkép 

A Google mindezek mellett lekerekítheti a keresősávot a Google Térképen belül, és átrendezheti a logó és profilkép helyét is. A "helyek" kártyák is változnak, azt viszont egyik módosításról sem tudni, hogy mikor élesítheti ezeket a Google. 

 

 



...ha akarod
...ha akarod